Maak kennis met Melanie Stemerdink

Melanie Stemerdink

In deze rubriek maken we kennis met een van de (nieuwe) leden van VNO-NCW Midden. Dit keer met Melanie Stemerdink, lid VNO-NCW Twente, projectleider bij Van Wijnen in Hengelo. Melanie is getrouwd en in verwachting van hun eerste kind.

“Waarom ik lid ben van VNO-NCW Midden? Vooral om kennis te delen en kennis op te doen, zegt Melanie Stemerdink, “Wij willen sparringpartner zijn op het gebied van vastgoedtransformaties en duurzame renovatieoplossingen in bestaand vastgoed. Een kennisgever. Die instelling verwacht ik ook van het netwerk van VNO-NCW Midden: de intentie en inzet om kennis te delen, met als doel de ondernemers in Twente vooruit te helpen en de Twentse kennisindustrie te laten groeien.”  

Van Wijnen is een landelijke bouw- en ontwikkelorganisatie die lokaal vertegenwoordigd is in 24 vestigingen met totaal 1659 medewerkers. “Daardoor zitten wij altijd dicht bij onze klanten. Wij bieden het beste van twee werelden. Aan de ene zijde de prettige, open mentaliteit van een Twents bouwbedrijf dat een sterke binding heeft met de regio en voor goede lokale samenwerking zorgt. Aan de andere zijde de voordelen van een grote, landelijke organisatie met veel kennis, innovatiekracht en servicegerichtheid. Dit maakt ons uniek en van initiatie tot en met vastgoedbeheer inzetbaar voor onze klanten. Samen bouwen wij aan ruimte voor een beter leven.”

Wat verwacht je van VNO-NCW Midden?

“De rol van VNO-NCW Midden zie ik vooral als verbinder tussen de diverse leden met als hoofddoel kennis te verbreden. En informeren, bijvoorbeeld over de laatste ontwikkelingen omtrent diverse vraagstukken binnen het ondernemerschap. Krapte op de arbeidsmarkt bij uitvoerend personeel, veranderingen in wet- en regelgeving, om maar enkele te noemen.”  

‘Lid zijn is meedoen’. Wat vind je daarvan?

“Alleen lid zijn om te consumeren is niet het goede uitgangspunt, het gaat erom dat kennis gedeeld wordt. De kennis die wij als Van Wijnen hebben willen wij dan ook graag delen, daarom doen wij mee.”

Contact

Melanie Stemerdink
www.vanwijnen.nl

Tekst: Gerreke de Wijer